• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kabouterpad MerenwijkTerug naar het overzicht

Bij Kinderboerderij Merenwijk is een leuk kabouterpad. Haal je knapzak en ga op zoek in het bos!
Ga je mee het bos in? Vanaf de kinderboerderij in de Merenwijk in Leiden kun je op zoek naar levensgrote kabouters en verschillende leuke opdrachten doen.

Bij Theehuis de Trotse Pauw (vind je op het terrein van de kinderboerderij) kun je een speurboekje en een gevulde knapzak ophalen. Deze doe je aan een stok die je bij de derde kabouter ophaalt óf zelf in het bos kan zoeken.

In het knapzakje zit: rozijntjes, vogelkaart, loepje, touwtje en een zakje zaadjes. Helemaal passend bij deze tijd van het jaar is het nieuwe opdrachtenboekje over de Lente & Zomer Kriebels. De inhoud is geschikt voor een groepje van 3 tot 5 kinderen.

Ook kun je een echte kaboutermuts kopen voor €0,50 per stuk. Dan is het hélemaal echt! In de schoolvakanties krijg je de puntmutsjes gratis

Wil je alleen het opdrachtenboekje? Deze is los €2,-. Je kunt deze meerdere keren gebruiken en doorgeven. Voor sommige opdrachten heb je echter wel de inhoud van het knapzakje nodig.

Liever alleen een knapzak? Deze kost €3,-. Het boekje én de knapzak haal je op voor €5,-.

Lees waar nog meer leuke kabouterpaden in de regio zijn.

Kinderboerderij Merenwijk

Parkzicht 100
2317 RH Leiden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes