Theehuis de Trotse PauwTerug naar het overzicht

Gezellig theehuis bij Kinderboerderij Merenwijk. Met pannenkoekenmiddag, knutselochtend en lekkers!
Het gezellige theehuis De Trotse Pauw ligt prachtig gelegen op het terrein van kinderboerderij Merenwijk. Een heerlijke plek om te smullen van bijvoorbeeld een lekker huisgemaakte taart, lunch en ook om te spelen.

Extra leuk, elke woensdag is het pannenkoekenmiddag met versgebakken pannenkoeken! Daarna kun je ook nog een ponyritje maken bij de boerderij. Op vrijdagochtend kun je hier gratis knutselen. Leuk!

Feestje of een familiedag? In het Theehuis is het ook mogelijk om een ruimte te huren, dit kan in combinatie met diverse koffie/thee of lunch arrangementen. Ook is het mogelijk om een volledig verzorgd kinderfeestje te vieren!

Op woensdag en vrijdag is ook altijd het winkeltje De Pauwenveer geopend. Daar worden tweedehands kinderkleding en decoratieve gebruiksartikelen verkocht. De winkel is te vinden achter het Theehuis.  

De Trotse Pauw is onderdeel van De Haardstee. Hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om in hun eigen tempo in een beschermde omgeving te werken in de horeca. Omdat het een leer/werkplek is, kan het soms iets langer duren voordat je bestelling is geserveerd. Maar dat maakt het theehuis niet minder leuk!

Tip: voor de meest actuele uitjes en nieuwste voorstellingen voor kinderen moet je bij onze Kidsproof Uitagenda zijn!


Theehuis de Trotse Pauw

Parkzicht 100
2317 RH Leiden
Openingstijden zie website Prijs Zie menukaart op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten