Strandplaats NederzandtTerug naar het overzicht

Dagelijks genieten en spelen in de duinen bij Nederzandt in Noordwijk. Met prachtige speeltuin!
Bij het strandrestaurant Nederzandt aan de Langevelderslag is het 't hele jaar door heerlijk vertoeven. Het relatief rustige strand is een van de mooiste van Nederland.

Net voor de strandopgang ligt het restaurant St(r)andplaats Nederzandt. In de winter zit je binnen bij de haard na een verfrissende strandwandeling.
De zomers zijn sfeervol en bruisend op het terras. Geniet van de zonsondergang met een heerlijk hapje en drankje.

Fantastische speeltuin
Helemaal fijn is de nieuwe speeltuin Speelzandt. Vanaf het gezellige terras heb je een goed overzicht op de speeltuin. Ook zijn er leuke speelelementen te vinden. Zo is er een mooie houten klim en klauter speeltuinDaar speel je fantastisch en vergeet niet een pannekoek te eten bij het Pannekoekenkasteel in de speeltuin!

Eten
Bij Nederzandt kun je terecht voor een gezellig etentje met het gezin of met de hele familie. Alles is bespreekbaar. Het restaurant is goed ingespeeld op kinderen. Er is een aparte kinder menukaart met leuke kindvriendelijke gerechten. Voor de kinderen hebben ze een gevarieerd kindermenu en met de kleurplaat en het cadeautje uit de schatkist zullen ze zich prima vermaken! Regelmatig organiseren ze op zondag een Kidsday met extra veel activiteiten. Houd de agenda in de gaten dus!

Klik voor meer informatie op de roze button.

Tip: Kijk voor dagjes uit in de buurt eens bij onze categorie eropuit.

Strandrestaurant Nederzandt

Langevelderslag 52-54
2204 AH Noordwijk
Openingstijden dagelijks geopend van 9.00 - 23.00 uur Prijs Klik op de roze button voor de menukaart Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek !

Kinderboekenweek !

De Kinderboekenweek start 30 september met dit jaar als thema 'En toen'. Reis je mee terug in de tijd? Lees snel verder voor leuke activiteiten, een TOP 9 mét winactie en meer activiteiten.

Veel leesplezier!