LangevelderslagTerug naar het overzicht

Langevelderslag, een prachtig rustig kindvriendelijk strand. Met duinspeeltuin Speelzandt!
Het strand van Langevelderslag is uniek. Na een mooie rit van 2 km door het prachtige duingebied kom je aan bij een van de mooiste stranden van Nederland. Het strand kenmerkt zich door de relatieve rust die het strand kent ten opzichte van andere stranden in de omgeving. Er zijn goede voorzieningen zoals horeca en verhuur van strandmaterialen en je kan er heel eenvoudig en goedkoop parkeren op het grote parkeerterrein. Bonus voor families is de prachtige speeltuin Speelzandt nog voor de strandopgang.

Loop via een van de strandslagen door het beschermde duingebied het strand op. Lekker samen wandelen, veel strandplezier en de rustgevende zee.

Het strand is heel geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Bij eb ontstaat er een breed strand met een ruime "binnenzee" waar kinderen onder toezicht heerlijk kunnen spelen in water dat lekker van temperatuur is. Bouw samen een zandkasteel voor als het weer vloed wordt!

De Langevelderslag is een geschikte locatie om actief te genieten van strand en duinen. Ook voor het hapje en drankje kan je hier terecht. Er is een ijssalon, bakker, snackbar, strandrestaurant en een strandwinkel. 

Meer weten? Klik dan door via de roze button. 

Tip: Meer leuke stranden vind je in ons overzicht!

Langevelderslag

Langevelderslag 20
Noordwijk
Prijs Deze strandafslag heeft een parkeerterrein waar meestal genoeg plek is. Je parkeert hier de hele dag voor € 3,-. 
Wil je naar Langevelderslag tik dan het volgende adres in in je navigatiesysteem: Langevelderslag 20 in Noordwijk
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek !

Kinderboekenweek !

De Kinderboekenweek start 30 september met dit jaar als thema 'En toen'. Reis je mee terug in de tijd? Lees snel verder voor leuke activiteiten, een TOP 9 mét winactie en meer activiteiten.

Veel leesplezier!