Speeltuin SpeelzandtTerug naar het overzicht

Te gekke duinspeeltuin bij Vrijstaat Nederzandt Langevelderslag Noordwijk.
Spelen, pannenkoeken eten, het strand om de hoek; wat wil je nog meer!

Bij de strandopgang van strand Langevelderslag vind je Speeltuin Speelzandt met vele kubieke meters zand. Daardoor kunnen de kinderen veilig van de glijbaan af en op verschillende klimtoestellen klauteren. Op het terrein staat ook een houten boot en een pannekoekenkasteel.

De toestellen zijn (deels) geschikt voor kinderen met een handicap. In de toekomst kunnen zij in een rolstoel met dikke rupsbanmden naar een grote schommel worden gereden.

Speeltuin Speelzandt hoort bij Vrijstaat Nederzandt. Een fijne en kindvriendelijke plek om lekker te eten en op het terras te zitten. Vanaf het terras heb je op een aantal plekken goed zicht op de speeltuin.

Je vindt de speeltuin aan de Langevelderslag. Deze strandafslag heeft een parkeerterrein waar meestal genoeg plek is. Je parkeert hier de hele dag voor € 3,-.

Tip: Wil je naar Langevelderslag geef dan het volgende adres op in je navigatiesysteem: Langevelderslag 20 in Noordwijk.

Vrijstaat Nederzandt

Langevelderslag 52-54
2204 AH Noordwijk
Openingstijden dagelijks Prijs gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend!

Hemelvaartweekend!

Wat een heerlijke weekenden hebben we voor de boeg. Komend weekend is er van alles te doen tijdens het Hemelvaartweekend. Naar de boer, Stoomtreindag, de bunkers... Wat ga jij doen?

Check de uitjes!