• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kabouterpad BentwoudTerug naar het overzicht

Met rode puntmuts, rode wangen én knapzak op zoek naar kaboutersporen op het Kabouterpad!

Door de bossen van het Bentwoud kronkelt een Kabouterpad. Bij Restaurant Roest op golfbaan Bentwoud (Boslaan 3, Benthuizen), ligt een gevulde knapzak en een heuse puntmuts voor je klaar. En natuurlijk het grote Staatsbosbeheer Kabouterboek, met opdrachten voor op de route. Zo wordt jouw kleine kabouter een echte kabouterkenner! Leuk voor (groot) ouders met kinderen of voor een kinderfeestje. 

Let op: je moet vooraf online reserveren en je kan alleen afhalen tijdens openingstijden van Restaurant Roest. Klik door via de roze websitebutton om dit te doen en teleurstellingen te voorkomen!

Met de Kabouter-klapkaart luister je onderweg naar een verhaal en doe je Kabouteropdrachten. Op zoek naar echte kaboutersporen, als dát geen avontuur wordt!?

Het begin van het Kabouterpad is bij Parkeerplaats Bentwoud-west (Wilde Veenenpad). Deze parkeerplaats ligt op ca. 1 km. van de parkeerplaats bij Golfbaan Bentwoud.

Via het Kabouterpad maken kinderen van 3 t/m 6 jaar een leuke en leerzame boswandeling. Voordat de kids op speurtocht gaan, veranderen ze zelf in een kabouter met een puntmuts, rode wangen en een knapzak. Jouw kleine kabouter wordt snel een échte kabouterkenner. De speurtocht op het Kabouterpad is ook superleuk als kinderfeestje!

De rugzak en materialen mag je na afloop houden, een mooie beloning voor al het speurwerk!

Tip: Op zoek naar andere inspiratie voor een dagje weg in de omgeving? Kijk dan verder in onze Eropuit-categorie!

Tip: je kunt ook een gaaf boswachtersfeestje vieren!


Kabouterpad Bentwoud

Parkeerplaats Bentwoud-west (start kabouterpad)
Wilde Veenenpad, Benthuizen
Openingstijden Afhalen alleen mogelijk tijdens openingstijden van Restaurant Roest

 

Prijs Zie website voor actuele prijzen
Volwassenen gratis
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes