VR kinderfeestje of uitjeTerug naar het overzicht

Familieuitjes en kinderfeestjes bij Virtuorium Leiden; een te gekke VR experience. Leuk voor het gezin.
Het Virtuorium aan de Breestraat in Leiden is het Virtual Reality centrum in Leiden. Hier stap je in een andere wereld. Met heel veel spellen en ervaringen die je via de VR bril beleeft is er voor iedereen iets naar zijn smaak. Leuk om in de vakantie of het weekend als uitje met het gezin te doen.

Uitje voor het gezin, de familie of een vriendenuitje


Wil je echt eens iets heel anders doen? Kom dan naar het Virtuorium voor bijna twee uur lang Virtual Reality plezier. Wat een leuk uitje! Verschillende leeftijden in de groep? Helemaal niet erg, ze hebben voor iedereen wel iets wat bij hen past. Met het hele gezin eens iets echt samen doen? Kies een van de VR ervaringen en ga met zijn allen aan de slag. De locatie in de Breestraat is zeer centraal gelegen en makkelijk bereikbaar per fiets en openbaar vervoer. Parkeren kan bij de Haagweg en dan wordt je voor de deur afgezet en opgehaald.

Kinderfeesten

Een kinderfeestje waar nog lang wordt over nagepraat. Terugdeinzen wanneer de grote walvis in beeld komt. Met een stoere boog (+rubberen dop!) elkaar proberen te raken. Om elkaar lachen en van elkaar genieten. Het ene spel naar het andere tot ze moe en voldaan op de bank uitpuffen.

Stap met de kinderen in een wereld van Virtual Reality en dit wordt allemaal mogelijk. Zodra ze de bril opzetten vallen ze van de ene verbazing in de andere. Met hulp van een goede uitleg kunnen ze lekker meer dan anderhalf uur plezier maken.

Het Virtuorium Kinderfeest duurt meer dan anderhalf uur (105 minuten) en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Incluisef wat te drinken en wat te eten.

Thuis?

Je kunt de VR brillen ook huren om thuis te ervaren.

Klik door via de button voor meer informatie en om te reserveren.

Het Virtuorium

Breestraat 51
2311 CJ Leiden
Openingstijden zie website Prijs gezinsuitje: De prijs voor deze activiteit is € 49,50 euro per 2 personen.
partijtje: Dit arrangement is bedoeld voor 9-12 kinderen en is €49,75 per 3 personen.
Familieuitje: De prijs voor deze activiteit is € 49,75 euro per 3 personen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio