De EngelbewaarderTerug naar het overzicht

Ben je ooit al eens in dit speelgoedparadijs in de Oude Stad van Nijmegen geweest? Je komt ogen tekort!
De Engelbewaarder is gehuisvest in een vriendelijke monumentaal pandje in de Lange Hezelstraat in het oude centrum van Nijmegen. Voor een enorm aanbod aan kwaliteitsspeelgoed ga je naar de Engelbewaarder! De eigenaresse Yvonne houdt van mooie dingen en goede kwaliteit en dat zie je zeker terug in haar speelgoedzaak.

Deze speelgoedwinkel met uitnodigende kleuren, een mooie etalage en de gekleurde trap binnen, kun je echt niet overslaan als je in deze straat aan het winkelen bent!

Bij de Engelbewaarder vind je veel houten speelgoed, maar ook speelgoed van het goede kunststof. Spelenderwijs ontwikkelt een kind zijn vaardigheden. In de winkel geven ze je goed advies bij de aanschaf van je speelgoed dat past bij de ontwikkeling van een kind op dat moment.

De Engelbewaarder voert alleen merken van formaat, zoals o.a.Haba, Selecta, Sigikid, Sevi, Papo, Plan-toys, Primi Passi, Trullala, Van Dijk Toys, Schleich en nog veel meer. Ga eens op je gemak een kijkje nemen en wie weet wil je hier net als je kind niet meer weg met al dat mooie speelgoed om je heen!

Klik voor meer informatie over de Engelbewaarder op de roze button.

Neem ook eens een kijkje op ons overzicht met alle speelgoedwinkels in en om Nijmegen.

De Engelbewaarder speelgoedwinkel

Lange Hezelstraat 40
6511 CK Nijmegen
Openingstijden Maandag: 12.00-17.30
Dinsdag: 09.30-17.30
Woensdag: 09.30-17.30
Donderdag: 09.30-21.00
Vrijdag: 09.30-18.00
Zaterdag: 09.30-17.00
Koopzondag: 12.00-17.00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

De scholen zijn weer begonnen! Heb je zin om op de vrije middagen of in het weekend er lekker op uit te gaan met je gezin? Bekijk de toffe tips in onze eropuit rubriek!

Naar de eropuit tips