IJsje eten bij Gelat-issimoTerug naar het overzicht

Bij deze gezellige IJssalon & Espressobar in Malden kun je genieten van een heerlijk ijs en koffie!
Zin om samen met je kinderen een ijsje te gaan eten? Ga dan naar IJssalon en Espressobar Gelat-issimo aan de Promenade in Malden! Geniet hier van een heerlijk, puur handijsje of mooie ijscoupe op hun terras!

IJsbereider Sandro heeft zijn eigen visie op lekker ijs: dit moet vers bereid zijn met kwalitatief hoogwaardige en puregrondstoffen; 100% cacao, 100% hazelnoten en pistachenoten en voor het vruchtenijs uitsluitend vers fruit.

Zo worden de aardbeien lokaal ingekocht en komen de citroenen uit Sicilië. Je kunt hier terecht voor een uitgebreid aanbod in exotisch vers vruchtenijs, zoals Mango, Maracuja, Guave, Papaya en Acerola, ook bereid met vers fruit zonder conserveringsmiddelen, kleur- of smaakstoffen.

Naast overheerlijk Italiaans ijs, kun je hier genieten van een lekker kopje koffie of hun koffiespecialiteiten. Ook kun je hier lunchen en smullen van een Italiaanse Piadina, een plat, dun, rond Italiaans broodje belegd met bijvoorbeeld ham, mozzarella of nutella. Wedden dat je kinderen ook dol zullen zijn op deze broodjes?

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Kijk ook eens in onze Eropuit categorie voor leuke gezinsuitjes in en om Nijmegen!

ijssalon & Espressobar Gelat-issimo

Promenade 7
6581 BW Malden
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button door naar de site!
Van maart tot oktober 7 dagen per week geopend!
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs