IJsloket StrikTerug naar het overzicht

Voor een heerlijk handgemaakt ijsje kun je op de Waalkade terecht bij IJsloket Strik!
Ben je lekker aan het wandelen langs de Waalkade en heb je zin in een heerlijk ambachtelijk banketbakkers ijsje? Dan kun je terecht bij het IJsloket van Strik. Vanaf volgend jaar openen ze ook een ijssalon hier (dan kun je ook terecht voor een kopje koffie met een lekker gebakje).

Weet jij al welk smaakje ijs je gaat kiezen? Aardbei, vanille of misschien een ander smaakje. Wil je er een bolletje slagroom bij? Of toch liever niet? En ga je dan voor een hoorntje of een bakje? Er is in ieder geval ruime keuze aan handgemaakt ijs!

Extra leuk: Strik heeft ook een IJssalon aan de Heyendaalseweg. Mocht je daar in de buurt zijn (bijvoorbeeld na een leuke wandeling in het bos bij Heumensoord), dan kun je hier een ijsje gaan eten.

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor een leuk uitje in en rondom Nijmegen in onze categorie Uitagenda!

IJsloket Strik

Waalkade 51
Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk in de winkel voor de actuele prijzen. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!