EigenwijsjesTerug naar het overzicht

Praktijk voor directe hulp & coaching aan kinderen en jongeren in Lent!
Net als volwassenen hebben kinderen en jongeren bij hun ontwikkeling (sociaal, psychologisch, fysiologisch en/of motorisch) vaak een zetje of zelfs extra steun nodig om met zichzelf om te gaan, met anderen, met leren op school of met gebeurtenissen die sterk ingrijpen op hun leven.

Praktijk Eigenwijsjes in Lent helpt kinderen en jongeren hun eigen-wijs te vinden, zijn en blijven. Ze worden ook via spel, zang en/of beweging op (hun eigen) weg geholpen.

Kinderen en jongeren hebben net als volwassenen persoonlijke eigenschappen en vermogens waar ze het in hun leven verder mee moeten doen, waarmee zij op geheel eigen-wijze met zichzelf, met anderen en met de wereld om moeten gaan.

Door veel verschillende oorzaken (sociaal, psychologisch, fysiologisch, historisch e.a.) kunnen kinderen en jongeren - buiten hun schuld - nog al eens geremd worden in de groei van deze persoonlijke eigenschappen en vermogens.

Voorbeeld van hulp en coaching
'Ik ben anders, maar toch niet gek'.
Je bent anders dan anderen! Misschien ben je wel super intelligent, of heel gevoelig. Het kan ook zijn dat je nogal beweeglijk bent, dominant naar anderen of juist ondergeschikt. Hetzij heel sterk naar buiten gericht of daarentegen nogal teruggetrokken.

Samen met de coach van Eigenwijsjes werk je toe naar je dromen waar durven maken, jezelf leren beschermen zonder je af te sluiten, zelfbewust voor jezelf opkomen, kanjergevoel, zelfverzekerd, van binnen uit in beweging, maar ook overgeven en vergeven. Daar werkt de coach met jou naartoe!

Klik voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van hulp en coaching via de roze button door naar de site!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van al onze handige tips en adresjes!

Praktijk Eigenwijsjes directe hulp & coaching

Akkerwinde 34
6663 GE Lent
Openingstijden Op afspraak
Prijs Klik voor actuele tarieven door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

De voorjaarsvakantie is dan wel voorbij, maar er zijn zoveel leuke uitjes die je ook op een vrije middag of in het weekend met de kids kunt doen. Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog meer uitjes. Volop keuze!

Naar de eropuit tips