Welkom op Kidsproof Nijmegen

11 november 2014
Op Kidsproof.nl vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in Nijmegen en omgeving. Bekijk hier wat je er allemaal mee kunt!
Op Kidsproof Nijmegen vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in en om Nijmegen!

Ideaal voor ouders die er in hun vrije tijd met hun kids op uit willen én voor ouders die een dagje met hun kinderen naar Nijmegen en omgeving willen. Maar ook voor opa's, oma's, ooms, tantes, oppassen....

Kidsproof is een initiatief van Annemarie Vosselman, zelf moeder van een zoon en een dochter in de basisschoolleeftijd.

“Als ouder ben je altijd op zoek naar leuke tips, handige adressen en praktische informatie. Via de lokale krant, andere ouders en natuurlijk via internet. Maar kleine aanbieders staan niet altijd goed op internet en juist die unieke lokale activiteiten vind je niet op grotere, landelijke sites. Met Kidsproof.nl willen we ouders inspireren en verrassen met nieuwe tips en adressen.”

Ik, Esther van den Dries, ook moeder van jonge kinderen, was meteen enthousiast over het concept van Kidsproof. In november 2014 lanceerde ik Kidsproof Nijmegen! Alle kinderactiviteiten in Nijmegen en omgeving op één site verzameld!

Deel je favoriete tips
Natuurlijk zijn we nog niet helemaal compleet. Daarom vragen we je om je favoriete eropuit tips, clubjes, kindvriendelijke restaurantjes, winkels en kinderfeestjes met ons te delen via onze Tip & Win actie. Ook kun je je eigen ervaringen delen via Kidsproof Nijmegen. Fijn voor andere ouders!

Blijf op de hoogte!
Tenslotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief vol tips & inspiratie die we elke maand maken én kun je op de hoogte blijven van de leukste kinderactiviteiten in en om Nijmegen via Facebook en Twitter.

Organiseer je zelf kinderactiviteiten in of om Nijmegen?
Dan kun je je direct aanmelden! Mail ons op esther@kidsproof.nl of meld je aan via www.kidsproof.nl/aanmelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Veel plezier!

Hartelijke groet,

Esther | Kidsproof Nijmegen