Onze 5 favoriete hapjes voor oudejaarsavond

27 december 2019
Het einde van het jaar 2019 nadert nu echt! Nog even wat lekkere én makkelijke oudejaarshapjes met de kids maken en dan kan het feest écht beginnen en ga je knallend 2020 in!
Hier thuis kunnen de kids op oudejaarsdag haast niet wachten tot het feest op oudejaarsavond gaat beginnen. Soms kiezen we nog voor een leuk uitstapje op de laatste dag van het jaar. Dit jaar gaan we ons voorbereiden op een feestelijke avond en maken we leuke oudejaarshapjes. Lees hier onze 5 favorieten!

1. Met deze vuurpijlen van knakworst in bladerdeeg ga je knallend 2020 in! Heel makkelijk om te maken en succes bij de kids gegarandeerd! Eens een keertje iets anders dan de worstenbroodjes, toch?



2. Prachtig om te zien, deze mooie appelroosjes!  Superleuk, maar ook heel gezellig om met de kids te maken.



3. Deze vuurpijlen van snoep zijn écht om op te eten! Spekjes, rode snoepveters en satéstokjes zijn de enige dingen die je nodig hebt. Wedden dat de schaal snel leeg zal zijn!



4. Een beetje gezond en een beetje snoepen, dat zijn deze poffertjes met aardbeien op een stokje. Zó lekker! En de kids willen je hier vast ook graag bij helpen om ze te maken (en ook op te eten).



5. Vuurpijlen in welke variant dan ook blijven bij onze kids als oudejaarshapje toch erg in de smaak vallen. Wat dacht je van deze vrolijke vuurpijlen van knakworst en komkommer of paprika op een rietje?



Een fijne jaarwisseling en eet smakelijk!

Verder wens ik iedereen een gelukkig, liefdevol en gezond 2020!

Liefs, Esther