Amusementspark TivoliTerug naar het overzicht

Ben jij al wel eens in dit leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar in Berg en Dal geweest? Aanrader!
Hoera, op 1 juni opent Amusementspark Tivoli de deuren!! Let op: ivm beperkter aantal gasten, is het de bedoeling dat je vooraf online je tickets koopt voor een ochtend of middag. Check de site via de roze website button.

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli in Berg en Dal. Het park heeft superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken!

Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer...

Regent het? Geen probleem! Je kunt gewoon doorspelen in onze binnenspeeltuin (deze gaat waarschijnlijk weer open per 10 juni).

Klik voor meer informatie over Amusementspark Tivoli, de animatiekalender en bestellen van tickets via de roze button door naar de site. Tickets koop je online met korting.

Tip: vier ook je kinderfeestje bij Tivoli! En klik door naar de site voor de mogelijkheden.

Neem ook eens een kijkje op ons overzicht van alle leuke gezinsuitjes in en om Nijmegen!

Amusementspark Tivoli

Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal
Openingstijden Kijk voor actuele tijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wat ga jij doen in de herfstvakantie?

Wat ga jij doen in de herfstvakantie?

Het is herfstvakantie! Wij hebben toffe coronaproof tips voor uit en thuis voor je op een rijtje gezet! Reserveer uitjes tijdig en check vooraf de actuele corona-maatregelen. Neem een mondkapje mee en reis met mate.

Naar de herfstvakantie tips