Hotel NimmaTerug naar het overzicht

Een nachtje met kids overnachten in een hip en sfeervol hotel? Dan ben je bij Nimma aan het juiste adres.
Deze superleuke hotspot in Nijmegen-West straalt al een heerlijk relaxte sfeer uit bij binnenkomst. Zowel de entree, het restaurant gedeelte en de 27 hotelkamers zijn sfeervol, hip en huiselijk ingericht naar de laatste woontrends. Voor de kids hebben ze een knus speelplekje ingericht waar ze lekker kunnen spelen.

Met kinderen kun je hier prima overnachten. Leuk voor als je wat verder weg woont en een weekendje naar Nijmegen wilt gaan. Maar zeker ook heel leuk als je in regio Nijmegen woont en je een keer een nachtje in een knus en gezellig hotel in of dichtbij je eigen stad wilt doorbrengen.

Hotel Nimma heeft speciaal voor gezinnen met kinderen ruim opgezette Nimma family kamers. Dit zijn appartementen, compleet met eigen keuken, badkamer en kinderbedje. Wat opvalt is dat de hotelkamers allemaal zo lekker licht zijn door de grote ramen! 's Ochtends bij het opstaan kun je genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant van het hotel. Ook kun je hier in de middag en avond lekker uit eten.

Klik voor meer informatie en reserveren via de roze button gelijk door naar de site.

Logeer je hier en wil je lekker eropuit? Check in onze uitagenda leuke uitjes met de kids!

Hotel Nimma

Weurtseweg 478
6541 BE Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button gelijk door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!