• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Keus uit leuke (sport)clubjes in en om Tilburg!
Clubjes

Keus uit leuke (sport)clubjes in en om Tilburg!

Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, maar ook schermen, musicalles, rugby, honkbal, een circusschool & nog veel meer! In Tilburg, Berkel-Enschot, Waalwijk, Oisterwijk, Hilvarenbeek.
Hier vind je het meest complete overzicht van leuke clubjes in regio Tilburg. Zo vind je snel een clubje dat bij jouw kind past.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 116 resultaten
Pagina: 1234
totaal 116 resultaten
Pagina: 1234

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Tilburg?

In de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Tilburg heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk

Op Kidsproof Tilburg vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Rijen, Udenhout en Waalwijk!