Speeltuinen en speelparadijzen in Twente
Speeltuinen

Speeltuinen en speelparadijzen in Twente

Ontdek de leukste speeltuinen, binnenspeeltuinen, speelbossen en speelparken voor kinderen in Twente!

Kies voor een overdekt indoor speelparadijs of juist voor een waterspeeltuin of een natuurspeeltuin buiten.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 55 resultaten
Pagina: 12
totaal 55 resultaten
Pagina: 12

Tips van de maand | Eropuit

Speeltuinen in de regio Twente

Een speeltuin is altijd een leuk uitje met kinderen! Een kleine speeltuin of een grote speeltuin. De glijbaan, wipwap, schommel, draaimolen, rekstok, klimhuis… goed voor uren speelplezier! Extra fijn als er voor ouders een terras bij is waar je gezellig kunt zitten.

In Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden vind je veel leuke speeltuinen: natuurspeeltuinen, bosspeeltuinen, waterspeeltuinen, speeleilanden en speelparken. Extra leuk zijn de speelboerderijen waar je ook dieren kunt aaien.

Binnenspeeltuinen in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

In Twente zijn er ook verschillende binnen speeltuinen en overdekte indoor speelparadijzen. In deze binnenspeeltuinen en speelhallen kunnen kinderen urenlang klimmen en klauteren. Bekende namen zoals Monkey Town, Ballorig en Avontura, maar ook unieke indoor speeltuinen. Wij vinden ze fijn als ze voor ouders een rustig hoekje hebben met lekkere koffie en goeie wifi!

Op deze pagina vind je het meest complete overzicht van binnenspeeltuinen in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden.