Pannenkoekenhuizen!Terug naar het overzicht

Lekkere pannenkoekenhuizen en pannenkoekenrestaurants in en om Utrecht!
Kinderen zijn gek op pannenkoeken dus je doet ze vast een groot plezier met een bezoekje aan een leuk pannenkoekenhuis! Ken je deze leuke pannenkoekenhuizen in en om Utrecht al?

Parkrestaurant Anafora ligt prachtig in het hart van het groene en waterrijke Máximapark. En weet je dat je er ook op de fiets zo bent vanuit Utrecht Centrum? Combineer een bezoekje aan dit mooie restaurant met spelen in de fantastische Bosspeeltuin! 

In een unieke, stoere barn in Schalkwijk vind je PAND Pannenkoek. Je kunt er heerlijk pannenkoeken eten en volop binnen en buiten spelen. Extra leuk: binnen en buiten valt zoveel leuks te beleven voor kinderen. Want een caravan die midden in het resaturant staat... en een echte auto... dat is toch echt cool! Ga eens naar dit hippe pannenkoekenrestaurant in Schalkwijk en ontdek wat er nog meer te beleven is.

De Ponthoeve is een unieke pannenkoekenboerderij op een prachtig eiland in de rivier de Lek. Vanuit het pannenkoekenrestaurant en de dakterrassen heb je een fantastisch uitzicht. De boerenpannenkoeken worden natuurlijk gemaakt met melk van de eigen koeien. En die koeien mag je ook rustig even gaan begroeten. Met speelgelegenheid voor de kinderen!

Nog meer leuke tips vind je in onze blog over pannenkoekenhuizen in en om Utrecht en kijk ook even bij de andere leuke kindvriendelijke restaurants in Utrecht.

Pannenkoekenhuizen Utrecht


Utrecht
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Tijdens de Kinderjury zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar in Nederland de baas. Lees zoveel mogelijk boeken uit 2023, en stem in april op jouw favoriete boek.

Tip: plan vast zo'n toffe meet ‘n greet in de bieb!

Lees alles over de Kinderjury