• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Pannenkoekenhuizen!Terug naar het overzicht

Lekkere pannenkoekenhuizen en pannenkoekenrestaurants in en om Utrecht!
Kinderen zijn gek op pannenkoeken dus je doet ze vast een groot plezier met een bezoekje aan een leuk pannenkoekenhuis! Ken je deze leuke pannenkoekenhuizen in en om Utrecht al?

Parkrestaurant Anafora ligt prachtig in het hart van het groene en waterrijke Máximapark. En weet je dat je er ook op de fiets zo bent vanuit Utrecht Centrum? Combineer een bezoekje aan dit mooie restaurant met spelen in de fantastische Bosspeeltuin! 

In een unieke, stoere barn in Schalkwijk vind je PAND Pannenkoek. Je kunt er heerlijk pannenkoeken eten en volop binnen en buiten spelen. Extra leuk: binnen en buiten valt zoveel leuks te beleven voor kinderen. Want een caravan die midden in het resaturant staat... en een echte auto... dat is toch echt cool! Ga eens naar dit hippe pannenkoekenrestaurant in Schalkwijk en ontdek wat er nog meer te beleven is.

De Ponthoeve is een unieke pannenkoekenboerderij op een prachtig eiland in de rivier de Lek. Vanuit het pannenkoekenrestaurant en de dakterrassen heb je een fantastisch uitzicht. De boerenpannenkoeken worden natuurlijk gemaakt met melk van de eigen koeien. En die koeien mag je ook rustig even gaan begroeten. Met speelgelegenheid voor de kinderen!

Nog meer leuke tips vind je in onze blog over pannenkoekenhuizen in en om Utrecht en kijk ook even bij de andere leuke kindvriendelijke restaurants in Utrecht.

Pannenkoekenhuizen Utrecht


Utrecht
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje