Vakantie Sportdag!Terug naar het overzicht

Boek nu de apetoffe sportdag in de meivakantie bij Monkey Moves met vroegboekkorting!
In de vakantie hoeven de kids niet stil te zitten. Iedere vakantie organiseert Monkey Moves een of meer apeleuke multisport sportdagen voor kinderen. Binnenkort: de meivakantie sportdag bij Monkey moves onder begeleiding van professionele multisportdocenten. Dat belooft een dag vol met beweging en plezier!

De apekoppies kunnen deze sportdag echt op avontuur. Er staan wel 11 verschillende sporten op het programma! Er staat een apeleuk, sportief parcours klaar en er worden leuke spellen gespeeld. De sportdag vindt plaats op maandag 29 april.

Na elk onderdeel is er even tijd om bij te komen met een gezonde snack. De lunch wordt gegeten in de gezamenlijke lunchpauze.

Vroegboekactie
Met de kortingscode Apie10 koop je met 10% korting een ticket (t/m 14 april)!

Klik voor meer info over de meivakantie sportdag op de roze button en bekijk vast onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie.

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje