Uitgelicht

Lente uitjes in en om Zwolle!

Lente uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in en om Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!

Leuk uitje met kinderen in de regio Zwolle?

Zoek je een leuk uitstapje met kinderen in de regio Zwolle? Wij hebben alle leuke dingen om te doen voor je verzameld! Op Kidsproof.nl vind je de leukste tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten, favoriete kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, gave clubjes en workshops en handige adressen voor zorg & opvoeding in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel.

Wat gaan we doen vandaag? Zoek je iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag? Wil je met je kind op pad of samen er op uit? Of je nu een uitje of dagje weg zoekt voor de lente, de zomer, de herfst of de winter: er is zoveel te doen in de regio Zwolle!

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel

Op Kidsproof Zwolle vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen! Uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips voor je om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of het hele gezin een leuk weekend of leuke dag in de regio Zwolle te beleven. Fijne eropuit tips voor met warm of heet weer, maar ook binnenuitjes voor als het regent of slecht weer is.