15x Herfstvakantieuitjes rondom Zwolle! Wat gaan jullie doen?

10 oktober 2019
Ben jij even blij dat je in of rondom Zwolle woont! Want, er is zo veel te doen in de stad deze herfstvakantie. Kinderworkshops, theatervoorstellingen, wandelingen door de bossen of lekker gek doen op het grootste kinderevenement in Zwolle. Vervelen is geen optie!
15x Herfstvakantieuitjes rondom Zwolle!

De leukste eropuit-tips in de herfstvakantie rondom Zwolle!

Doe's gek in Zwolle

In de herfstvakantie is er oneindig veel speelplezier bij Doe's gek in de IJsselhallen van Zwolle. Van 12x toffe themawerelden tot live optredens en met meet & greets van bekende YouTubers. Een dagje uit voor de hele familie! Ontdek hier alles. 

Maisdoolhof in de herfst!

Tof, toffer, tofst! Het maisdoolhof van IJs- en Speelboerderij Drentse Koe is uitgebreid met een uniek interactief spel voor jong en oud! Nergens anders in Nederland vind je deze bijzondere beleving. Ontdek dit interactief familie uitje!

Voor welke film gaan jullie?

Ga jij mee op avontuur met de film Whitestar. Geniet van de muziekale film Trouble en ontdek de wereld met Shaun het schaap. Deze vakantie zijn er nog veel meer leuke kinderfilms te zien bij Pathé Zwolle. Op naar de kinderfilms van Pathé Zwolle.

Toffe voorstellingen in de Zwolse Theaters

In de herfstvakantie zijn er weer een aantal toffe theatervoorstellingen in de Zwolse theaters! Benieuwd welke jeugd voorstellingen er spelen? We hebben alvast een fijn lijstje voor je gemaakt. Check hier de voorstellingen in de herfstvakantie.

Sportief & uitdagend uitje!

In de herfstvakantie heeft Yosemite een actie voor familieklimmen! Wat is nu een grotere uitdaging dan samen met je gezin proberen de top te bereiken? En helemaal leuk nu met korting! Tip: Wel even reserveren. Nu met korting.Herfstspeurtocht met lekkers!

Verzamel tijdens de speurtocht herfstschatten en neem ze mee. Binnen kan je fijn knutselen met de gevonden herfstschatten. Afsluitend genieten met het hele gezin van wat lekker bij Herberg de Klomp. Reserveer hier

Ontdekkingstocht Kasteel

Tijdens de herfstvakantie ga je met de minibus door het schitterende kasteelpark van Kasteel Cannenburch. Na de Hersfst-Ontdekkingstocht staat er een kampvuurtje klaar, om op te warmen en je eigen marshmallow te roosteren. Een heerlijk herfst uitje voor hele gezin!

Boerendiploma halen

Kom tijdens de herfstvakantie de boerin helpen en haal je boerendiploma op Hertenboerderij De Weerd! Kleine konijntjes knuffelen en de boerin helpen op de knusse boerderij. Wie wil dat nu niet? Geef je op

Favoriete binnenspeeltuinen 

Zijn jouw kinderen ook zo ontzettend gek op lekker klimmen en glijden, oftewel: eindeloos spelen? Bij koud of guur weer zijn binnenspeeltuinen daarvoor natuurlijk echt een uitkomst! Onze 8x favorieten binnenspeeltuinen vind je hier!

Bos- en natuurwandelingen

Donkere bospaden stimuleren de fantasie, er zijn genoeg bomen om in te klimmen en er zijn altijd wel takken, kastanjes en andere dingen voorhanden om te gebruiken bij spelletjes in het bos! Dit zijn de 10x leukste bos plekken om te wandelen en te spelen.Herfstvakantietips nét buiten regio Zwolle

Oudhollandse kermis


Deze herfstvakantie is het Zuiderzeemuseum éxtra sfeervol met gratis kermisattracties uit de jaren ’20. Kom rondjes draaien in de zwanenzweefmolen, hoog zwieren in de luchtschommel en sla op de kop van Jut. Dat wordt genieten met het hele gezin!

14x leukste musea's van NL

Herfstvakantietip: neem jouw kleine speurneus mee naar een museum deze herfst. Want wát hebben we te gekke musea in Nederland. Met speurtochten, dino's, brandweerauto's, escaperooms en nog véél meer! Speurneuzen jullie mee?

Herfstvakantie in het museum

Herfstvakantie is Museumkidsweek! Voor jouw Museuminspecteurs start het avontuur in het museum. Vul tijdens de museumkidsweek een inspectie in (of 2, of 3, of..) en maak kans op een VIP museumbezoek mét overnachting. Word Museuminspecteur!  Nieuw van Kidsproof Zwolle


Outdoorkids met Kidsproof

Buitenspelen is fijn! Samen met RTV focus Zwolle gaan wij elke week een andere buitenspeeltuin ontdekken in Zwolle. Nieuwsgierig naar de afleveringen van Outdoorkids? Zie afl.1 hier

Kabouterpad Weerribben

Wist je dat hier in de buurt kabouters wonen? Overal zie je kaboutersporen. Voetafdrukjes in het zand, wielsporen van een kruiwagentje en soms zelfs een kabouterdrolletje. Speuren naar kaboutersporen

TIP! Meer tips en activiteiten? Check dan onze uitagenda!