• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Boerderij WezenlandenparkTerug naar het overzicht

Achter op de uitgestrekte velden van het Wezenlandenpark ligt een prachtige kinderboerderij en speeltuin!
Een van de grootste kinderboerderijen van Zwolle ligt in het altijd groene en levendige Wezenlandenpark. In en om deze kinderboerderij, achterin het park in de Dierenweide, lopen allerlei diersoorten rond. Geiten, kippen, varkens en schapen zijn klaar om gevoerd en geaaid te worden. Er lopen ook kippen en pauwen, die heel mooi zijn om te bekijken.

Als je in het voorjaar langskomt is de kans groot dat er ook babyversies van deze dieren ronddartelen. Naast alle dieren is er ook een grote speeltuin op kinderboerderij Wezenlanden waar kinderen zorgeloos kunnen spelen en wij ouders kunnen ontspannen op de diverse bankjes.

Tip! Doepark de Nooterhof ligt aan de overkant. De kinderboerderij en de Nootehof zijn verbonden door middel van een tunnel. 
En als je even verder doorloopt naar de andere kant, vind je een prachtige grote speeltuin waar je goed kan klimmen & klauteren, leuk voor de oudere kids!


Boerderij Wezenlandenpark

Almelose Kanaal 33
8012 BX Zwolle
Prijs Entree is gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Zomervakantie in en om Zwolle

Zomervakantie in en om Zwolle

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes hier