• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Nationale Buitenspeeldag van Jantje Beton

29 mei 2024
Doe mee! Op woensdag 12 juni organiseert Jantje Beton samen met kinderzender Nickelodeon voor de 17e keer de Nationale Buitenspeeldag. Nederland wordt dan één grote speeltuin.
Nickelodeon gaat op zwart en we roepen iedereen op om mobieltjes en spelcomputers in de keukenla te leggen. Door het hele land worden er buitenspeelactiviteiten georganiseerd. In speeltuinen, op sportclubs en hele straten worden afgezet voor een autovrije dag en buurtfeest.

Wat is er te doen

De activiteiten komen op de landkaart, zodat iedereen kan zien wat er in de buurt te doen is. Wil je weten waar in jouw buurt een Buitenspeeldag is of wil je zelf een buurtfeest organiseren? Meld je aan en kijk op de kaartActiviteit Buitenspeeldag aanmelden

Iedereen kan meedoen en een activiteit aanmelden: ouders, buurten, speeltuinen, scholen, BSO’s, jeugdclubs, bedrijven en gemeenten. Op de website van Jantje Beton vind je heel veel leuke spellen en ideeën. Kijk welke goed bij jullie past. 👉🏼 Je ontvangt dan 10 GRATIS frisbees via Buitenspeeldag partner Univé voor de kinderen. Om samen te spelen en elkaar te ontmoeten! 🥏🪁 Kort voor de Buitenspeeldag ontvang je een mailing met voucher voor de frisbees. Deze actie geldt voor iedereen die zich aanmeldt of reeds aangemeld heeft. Klik snel op de websitebutton. Op=Op.

Nationale Buitenspeeldag

Buitenspelen is gezond, leuk en je ontwikkelt fysiek en mentaal. Daarnaast is het een goede voorloper van sport. Univé is Supporter van Sport en daarom partner van de Nationale Buitenspeeldag.🙌🏼🙏🏽Wist je dat meer dan 400.000 kinderen nooit of bijna nooit buitenspelen?! Alle binnenzitters moeten naar buiten. Jantje Beton zet zich daarvoor in. Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag! Bekijk de aftermovie van Buitenspeeldag 2023#buitenspeeldag #buitenspeeldag2024 #jantjebeton #buitenspelen #elkedagbuitenspelen Naar de website