VolleybalTerug naar het overzicht

Op zoek naar een leuke teamsport, wat dacht je van volleybal? Je kunt al vanaf 5 jaar beginnen.
Hou je van samenspelen, bewegen en balspelletjes? Dan is volleybal een sport voor jou!

Aetos (uitspraak: "aitos") is de nieuwste, grootste en gezelligste volleybalclub van Arnhem.  Met ruim 700 leden zijn ze zelfs één van de grootste volleybalclubs van Nederland. Aetos is in 2018 ontstaan uit de verenigingen Agilitas, Arvevo en Volvera. Ze hebben de krachten gebundeld om volleybal in Arnhem naar een hoger niveau te brengen.

Aetos biedt het volgende aan: jeugd-, dames- en herenvolleybal (Nevobo competitie) en recreatief,  midweekcompetitie, beach- en zitvolleybal.

Je kunt al vanaf 5 jaar beginnen, nieuwsgierig? Geef je op voor een proefles door op de roze button te klikken. Je mag eerst 3 keer gratis meetrainen!

Wil jij weten welke restaurants in Arnhem helemaal kidsproof zijn?

Aetos

Brabantweg 115
6844 GA Arnhem
Openingstijden zie website voor trainingstijden Prijs zie website voor actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Magie in het park

Magie in het park

Beleef een magische wandeling in het park tijdens De Grote Schijn! Fluisterende bomen, mysterieuze lichtprojecties en betoverende klanken… achter iedere struik wacht een nieuwe verrassing! De gloednieuwe show is van 21 t/m 31 oktober te beleven in Zypendaal.

Reserveer je tickets!