Slapen in een helikopterTerug naar het overzicht

Heb je ooit eerder in een helikopter, brandweerwagen of op een piratenboot geslapen? Dit is je kans!
Jan Klaassen Dromenland is een sfeervolle 'glamping' voor gezinnen met kinderen, de fantasie en beleving van het kind staat hier centraal!

Bijzondere accomodaties, welke kies jij?
Slapen in een helikopter is inclusief verkleedkleding als piloot. Kruip achter het stuur en probeer alle knopjes! In de helikopter is plek voor 4 tot 5 personen en in het gebouwtje ernaast vind je je eigen toilet en badkamer.

Wil jouw kind later bij de brandweer? Kom vast oefenen, je mag zelf het kampvuur blussen én daarna lekker slapen in de brandweerauto die plaats biedt aan 4 tot 5 personen!

Op deze kindercamping kun je ook slapen in een boomhut, een prinsen en prinsessentent, een schoolbus, op een piratenboot, in een tipi of een pipo wagen. Vind je 'gewoon' ook goed genoeg? Er is ook plek voor je eigen caravan of tent!

Pretpark 'Het land van Jan Klaassen'

Campinggasten krijgen gratis toegang tot het nabijgelegen pretpark 'Het land van Jan Klaassen'. Hier vind je een grote buitenspeeltuin met wel 60 speeltoestellen, een binnenspeeltuin waar iedere dag leuke voorstellingen zijn, een waterspeeltuin voor de warme dagen én je kunt op bezoek in het dorp waar Jan Klaassen woont!

Klik voor meer info via de roze button door naar de site.

Check ook onze uitagenda om lekker op pad te gaan in de regio met de kids.

Jan Klaassen Dromenland

Braamweg 2
7047 CB Braamt
Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips