Activiteiten voor (bijna) elke dag in Arnhem

Activiteiten voor (bijna) elke dag in Arnhem

Tussen onze Eropuit-tips vind je een overzicht van alle leuke musea, theaters, (binnen)speeltuinen en nog veel meer.

Je hoeft je echt nooit te vervelen in en om Arnhem...

Vanaf eind maart vind je hier ook de leukste tips voor vakantiekampen voor de mei- en zomervakantie!

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 45 resultaten
Pagina: 12
totaal 45 resultaten
Pagina: 12

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Arnhem!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen? Er zijn in de regio Arnhem véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Op Kidsproof Arnhem vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Didam, Doesburg en Doetinchem!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Arnhem te beleven.