Nederlands OpenluchtmuseumTerug naar het overzicht

Een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum voelt als een reis terug in de tijd!
Ben je op zoek naar een bijzonder dagje uit? Ga dan naar het Nederlands Openluchtmuseum! 

Hier maak je de geschiedenis mee! Zo kan je helpen bij de verschillende ambachten of lekker je de handen uit de mouwen steken op het kindererf.
 
Natuurlijk is er ook genoeg plek om te spelen. Dat kan op het mooie Zaanse Plein met Oudhollands speelgoed en op het pontje waarmee je de rivier oversteekt. En neem eens een kijkje bij een echte bakker, waar lekkere verse krentenbollen kunnen worden gehaald. Of heb je toch liever een portie poffertjes met poedersuiker?
 
Wandel door de tijd of neem plaats voor een ritje in de historische tram. Je komt ogen te kort! Door de mensen van het museum lijkt het net of je werkelijk in het verleden bent beland. Zij vertellen verhalen van vroeger en zorgen ervoor dat je niets zult missen.
 
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op de website voor meer informatie en openingstijden. Je kunt op de roze button klikken.

Wil je weten wat er nog meer te beleven valt in en rond Arnhem? Neem dan eens een kijkje bij onze uitagenda!

Nederlands Openluchtmuseum

Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Openingstijden Zie de website voor de openingstijden, deze zijn afhankelijk van het seizoen. Prijs voor actuele prijzen zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

5x lente- en zomeruitjes in regio Arnhem

5x lente- en zomeruitjes in regio Arnhem

Er is echt zoveel te beleven in regio Arnhem. Van spelen en ontdekken in het groen en een duik nemen in het verleden tot dieren van de wereld ontmoeten. Sluit je heerlijke dagje uit af met het eten van een pannenkoek!

Bekijk alle tips