NP De Hoge VeluweTerug naar het overzicht

De Hoge Veluwe is elke jaargetijde leuk!
In het park is van alles te beleven voor een leuke en spannende dag! Je kunt bijvoorbeeld sporen zoeken van wilde dieren in het bos. En er lopen herten, zwijnen, moeflons en reeën in het wild. In de schoolvakanties en weekenden organiseren ze leuke activiteiten voor kinderen, meestal ook nog eens helemaal gratis.

Je kunt ook naar het Museonder, de tentoonstelling die je meeneemt steeds dieper onder de grond... tot het middelpunt van de Aarde! Of neem een fiets en ga een speurtocht maken. Ga ook
nog even lekker rennen van de heuvels op het stuifzand! Bij goed weer kunnen ze zich ook heerlijk uitleven in de speeltuin en in de winter lekker opwarmen bij de openhaard van het Park Restaurant.

En nog zoveel meer.... denk aan een Knapzakroute, Moeffie Ontdekkingstocht, Suske en Wiske Avonturentocht... Klik op de roze button om direct naar deze site toe te gaan! TIP: Ga je vaker naar De Hoge Veluwe? Koop dan een jaarkaart!

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Stichting Nationaal Park de Hoge Veluwe

Koningsweg 17
7352 TC Schaarsbergen
Openingstijden zie website Prijs zie website voor prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wat gaan we doen in de lente?

Wat gaan we doen in de lente?

De leukste kinderactiviteiten van Nederland vind je natuurlijk in en om Arnhem! Wij hebben een heleboel tips voor je verzameld om er een heerlijke lente van te maken!

Naar buiten!