Telekids MusicalschoolTerug naar het overzicht

Telekids Musicalschool / De Nederlandse Musicalschool, musical les waar jouw kind blij van wordt!
Is jouw kind helemaal gek van zingen, dansen en acteren? Geef hem/haar dan op bij Telekids Musicalschool bij jou in de buurt! 

Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring waar jouw kind blij van wordt!

De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen uit het basisonderwijs. Grote broer 'De Nederlandse Musicalschool' heeft een lesprogramma voor de leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

Geef je op voor een proefles
Geef je kind nu op voor een proefles in februari en zie je kind in juni stralen op het podium in een échte theaterproductie. Bij de musical les krijgen ze les in zang, dans en acteren, maar natuurlijk werken ze ook aan zelfvertrouwen, presentatie, samenwerken en heel belangrijk: ze maken heel veel plezier!

Benieuwd? Neem een kijkje op www.telekidsmusicalschool.nl en meld je kind aan voor een vrijblijvende proefles* via de roze websitebutton.

*Let op, een proefles is niet gratis Musical, zingen, dansen, acteren.

Telekids Musicalschool

Kazerneplein 6-2
6822 ET Arnhem
Openingstijden Klik voor data en tijden door naar de site. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs