Happy Italy KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Je eigen pizza maken en spelen in de ballenbak bij Happy Italy in Arnhem.
Kinderfeestje pizza bakken, eten en spelen. Is jouw zoon of dochter bijna jarig? Vier het kinderfeestje bij Happy Italy in Arnhem! Onder begeleiding van een échte pizza-chef maken de jarige en zijn of haar vriendjes & vriendinnetjes samen hun eigen pizza’s. Gaan de pizza’s in de oven, dan is het tijd om uitgebreid te spelen in het grote indoor speelparadijs (vaak met ballenbak) Natuurlijk wordt er daarna gesmuld van de eigengemaakte pizza’s.

Het feestje wordt afgesloten met diverse sweet pizza’s met Nutella om te delen. Dat is toch wel een échte happy birthday!

Het kinderfeestje bij Happy Italy duurt gemiddeld 2 uur en is geschikt voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Het is optioneel uit te breiden met een “taartmomentje ”met vrolijke mini muffins en donuts.

Tip: ook leuk om te combineren met een andere activiteit, zoals een bioscoopbezoek. Je reserveert het kinderfeestje bij Happy Italy heel eenvoudig door te bellen met de locatie van je keuze.

Voor meer informatie, een vestiging bij jou in de buurt en de menukaart klik je op de roze button.

Kijk ook eens in onze Uitagenda voor leuke uitjes met kinderen.

Happy Italy

Oude Stationsstraat 14
6811 KE Arnhem
Openingstijden In overleg Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips