Kinderfeestje in het IJslabTerug naar het overzicht

Word IJsprofessor voor een dag en maak er een feestje van in het IJSlab van Onwijs Lekker IJs!

Word IJsprofessor voor een dag!

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje? Dan ben je bij het IJslab van Onwijs Lekker IJs aan het juiste adres. Je kunt hier samen met je vriendjes en vriendinnetjes als een echte IJsprofessor aan de slag en leert zelf de meest bijzondere en onwijs lekkere ijsjes te maken. En als ze klaar zijn, mag je ze natuurlijk ook op eten. Wedden dat dit een glimlach op het gezicht tovert bij de kinderen?

Workshop fruitijsjes maken

-Ontvangst: hier gaan ze met z'n allen de jarige in het zonnetje zetten door lekker te zingen. Eventueel kun je hier ook de cadeautjes laten geven.
-Labjassen aan: iedereen krijgt een labjas aan om zo in de rol te komen. Bijkomend voordeel is dat de kleding schoon blijft.
-Uitleg van de IJsprofessor: een introductie van hoe de ijsjes gemaakt worden met de speciale ijsmakers en wat je er zelf allemaal mee zou kunnen doen.
-Fotomoment: met z'n allen leuk op de foto om de herinnering vast te leggen, dit kan gedurende de hele workshop #eenglimlachopeenstokje
-Doornemen receptuur: een heldere uitleg van de receptuur en de gebruiksvoorwerpen, de IJsprofessor loopt het van A tot Z door en maakt als verrassing een speciaal ijsje voor de jarige.
-IJsjes maken ronde 1: nu is het moment daar om zelf als IJsprofessor aan de slag te gaan en de ijsjes te maken met het recepten dat je zelf hebt gekozen.
-Eigen ijsje ontwerpen: op een grote kleurplaat met een blanco ijsje kan je met alle kleuren aan de slag om een eigen te ontwerpen. Deze kleurplaat mag natuurlijk later worden meegenomen.
-Pauze (het eerste ijsje is klaar en ze gaan deze lekker opeten; bij lekker weer kan dit ook buiten)
-IJsjes maken ronde 2: elk kind gaat nogmaals aan de slag en kans is groot dat de ijsjes nog mooier en lekkerder worden.
-Opruimen ijslab: alle spullen verzamelen en de tafels leegmaken. Na het opruimen gaan we het tweede ijsje eten.
-Diplomauitreiking: een mooi moment, iedereen heeft zijn best gedaan en krijgt de diploma Jr. IJsprofessor mee naar huis.
-Afsluiting: labjassen uit en met een glimlach naar huis toe.

De workshop duurt 90 tot 120 minuten.

Klik voor meer info via de roze button door naar de site.

Kijk eens in onze uitagenda met daarin de leukste uitjes per dag op een rijtje.

Onwijs Lekker IJs

Edisonweg 28
6662 NW Elst
Openingstijden Op aanvraag Prijs Klik voor kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips