De BuitenplaatsTerug naar het overzicht

Lekker lunchen in Schuytgraaf kan bij de Buitenplaats!
De Buitenplaats is een unieke boerderij in de Arnhemse nieuwbouwwijk Schuytgraaf. De Buitenplaats biedt dagbesteding voor mensen met een beperking en is daarnaast ook open voor publiek.
 
Als bezoeker kun je genieten van een kopje koffie in het Lunchcafé of op het terras. Ook kun je een kijkje nemen in de zeepmakerij, het kunstatelier of de kaarsenmakerij. Verder is er een speeltuin, een kinderboerderij, een boomgaard en moes- en kruidentuinen waar je kunt wandelen. 

Het Lunchcafé is gevestigd in een voormalige boerderij waar je heerlijk kunt lunchen of ontspannen kunt werken op de flexplekken. Heel fijn, er is gratis wifi aanwezig. Binnen vind je ook een leuk speelhoekje voor de kleintjes!
 
Is het mooi weer? Geniet dan van een verfrissend drankje in de schitterende binnentuin. De tuin is ook geschikt voor kleine kinderen, doordat deze is afgesloten. Zo kun je onbezorgd genieten van een hapje en drankje terwijl de kids lekker spelen.
Neem snel even een kijkje op de website!

De leukste tips voor ouders en kids vind je natuurlijk op Kidsproof Arnhem!

De Buitenplaats

Marasingel 19
6846 DX Arnhem
Openingstijden ma t/m vr 09:00-15:00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips