Eropuit met kids in Breda en omgeving!
Eropuit

Eropuit met kids in Breda en omgeving!

Alle leuke EROPUIT-tips voor kinderen in en om Breda!

Check altijd de site van de organisator om hun maatregelen met betrekking tot corona te lezen.

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 232 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 232 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Breda!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur? Er zijn in de regio Breda véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent in de herfst en voor in de herfstvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Op Kidsproof Breda vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Breda te beleven.