Eropuit met kids in Breda en omgeving!

Eropuit met kids in Breda en omgeving!

Alle leuke EROPUIT-tips voor kinderen in en om Breda!

Check altijd de site van de organisator om hun maatregelen met betrekking tot corona te lezen.

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 232 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 232 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Breda!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur? Er zijn in de regio Breda véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Op Kidsproof Breda vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Breda te beleven. Leuk voor deze zomer!