De leukste Dierendaguitjes!

25 september 2017
Woef, miauw, beh, tsjilp... verwen de dieren maar flink op Dierendag. En check deze leuke activiteiten!
Hondje Veda kijkt al uit naar ierendag:-)

Op Dierendag zijn alle dieren jarig en mag je ze extra verwennen. Bij onze Kidsproof-dierenfamilie ziet dat er ongeveer zo uit:


Hondje Veda krijgt een extra bot, extra wandelingetje én een mooi strikje in het haar (van haar beste vriendin: overbuurmeisje Elin;-). Krisje de kat krijgt wat extra lekkers (van die bakjes, ze heeft nogal een dure smaak;-). Droppie het konijn is wat minder veeleisend, maar krijgt uiteraard een paar extra knaagstokjes en wordt lekker geborsteld en geknuffeld. Dan hebben we nog Joepje, de wandelende tak... we kunnen vast een lekker blaadje met extra veel bladluis voor em vinden (wel zielig voor die luizen zal dochterlief wel opmerken...). En het aquarium met de vissen (stuk of 30 en niet te vergeten 2 garnalen)... tsja. Hoe verwen je die? Nog even wat verzinnen!

Maar goed, het maakt niet uit of je zelf wel of geen (huis)dieren hebt... hieronder staan een aantal leuke tips waar je sowieso terecht kunt op deze speciale dag!Dierendag bij Stadsboerderij De Kakelhof
Bij de Kakelhof is het altijd een feestje met de dieren. Op Dierendag mag je je konijn of ander knaagdier meenemen. Dan worden hun nagels namelijk gratis geknipt! Check>

Dierendag bij Stadsboerderij Buytendelft
Pony's poetsen en even mee wandelen, konijnen knuffelen en er is een heud buffet voor de dieren! Check>

Dierendag bij Stadsboerderij De Molenweide
Dierendokter voor de knuffels, schminken en dierenspeurtocht vandaag bij de Molenweide! Check>

Dierendag bij Avonturia de Vogelkelder
Zóveel gave en bijzondere dieren vind je bij deze geweldige dierenwinkel in Den Haag. En er is zoveel te beleven! Tip: er is een gratis goodiebag af te halen voor de dieren... check>Ook leuk zijn deze uitjes met dierenthema op 4 oktober:

De Geitenberg: een leuke poppenvoorstelling bij Kooman's Poppentheater! Check>

Jungle the Bungle: vorlezen in De Bijenkorf met Monita de Aap! Check>Dierendagknutsels

Wil je vast in de stemming komen? Bekijk dan deze 12 superleuke DIY tips voor Dierendag! Dierenknutsels, dierenschmink, recepten met dierenthema... kom jij goed voor de (dieren)dag!


Heel veel dierenplezier!

Tip: bekijk hier het overzicht met alle stadsboerderijen in Den Haag!

Tip: Op 8 oktober leer je van alles over haaien tijdens de Haaitea van WNF Haaglanden!