Deel 2 - Toffe locaties in Den Haag voor het maken van kinderfoto's!

11 juli 2017
Evelyne is fotograaf in Den Haag en laat ons haar favoriete plekken zien waar je je kinderen heel leuk op de foto kunt zetten. In dit tweede fotoblog: rondom het Gemeentemuseum!
Ken je de tuin achter het Gemeentemuseum? Het is een hele fijne, beschutte plek waar de kids lekker kunnen spelen terwijl jij op het terras (of een bankje;-) zit. En de foto's doen het hier geweldig! De kleuren, schaduw en licht en de karakteristieke Berlage elementen. Stoer!De bakstenen muur is superstoer als achtergrond. En het geeft vaak een leuk effect als je kind opzij kijkt i.p.v. in de camera. Ook heel leuk: laat je kids op de muur zitten (kijk hoe gaaf de bakstenen zijn gemetseld!) in 2 totaal verschillende poses. De bronzen deur is echt te gek als achtergrond voor een stoere foto. De vijver mét fontein aan de voorkant van het Gemeentemuseum is een prachtige plek voor wat meer 'romantische' foto's. Kortom: rondom het Gemeentemuseum is het hartstikke fotogeniek!

Tips in de buurt:
- het Gemeentemuseum zelf is ook leuk met kinderen, hier belééf je de kunst!
- terras van het Fotomuseum: de tosti's zijn héérlijk
- terras van Brasserie Berlage: jij lekker smullen terwijl je kinderen spelen in de tuin
- om de hoek vind je Omniversum, waar prachtige films worden getoond in de enorme koepel. 
- hier vind je het ook het interactieve museum: Museon
- Trek? een pizza bij Pastanini op de Fred is vlakbij!In het volgende blog neemt Evelyne ons mee naar Kijkduin! Meer weten over Evelyne? Klik door voor meer informatie over Evelyne Photography.

Tip: vorige blog gemist? Daar laat Evelyne je zien hoe gaaf het is om te foto's te maken op het Sweelinckplein!