• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Ik ben KikkerTerug naar het overzicht

De vaste Ik ben Kikker-tentoonstelling in het Kinderboekenmuseum. Nu nog leuker en groter!
In de vaste Kikker-tentoonstelling in het Kinderboekenmuseum, Ik ben Kikker, komen de geliefde boeken van de internationaal vermaarde Max Velthuijs tot leven en beleef je de avonturen van Kikker en zijn vriendjes Eend, Rat, Varkentje, Haas en Beertje.

Er is van alles te ontdekken en te doen in de speelse en tot de verbeelding sprekende tentoonstelling: schatgraven met Beer, taarten maken met Varkentje, schaatsen met Eend, klussen met Rat en nog veel meer.

Ik ben Kikker is superleuk voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. Het is vrolijk, verrassend, fantasierijk en inspirerend.

Let op! Het museum is alleen te bezoeken met een vooraf besteld online ticket. Dit geldt ook voor Museumkaarthouders of houders van andere kortingspassen. Online tickets zijn makkelijk te kopen: ga naar de ticketshop via de oranje button op deze pagina en kies een dag en tijd.

Tip: nog meer leuke musea vind je in onze categorie Eropuit!

Kinderboekenmuseum

Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag
Openingstijden Dinsdag t/m vrijdag: 10.30 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag: 9.00 - 17.00 uur

Tijdens schoolvakanties is het museum ook op maandag geopend. Het museum is gesloten op nieuwjaarsdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag en eerste kerstdag.
Prijs Check de website voor actuele prijzen, met Museumkaart gratis
Het museum is alleen te bezoeken met een vooraf besteld online ticket. Dit geldt ook voor Museumkaarthouders of houders van andere kortingspassen. Online tickets zijn makkelijk te kopen: ga naar de ticketshop via de oranje button op deze pagina en kies een dag en tijd.
Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum