Op pad met de boswachterTerug naar het overzicht

Ga naar buiten met de boswachter van Staatsbosbeheer en word Hulpboswachter! Leuk als feestje of excursie
Ben jij uit het goede boswachtershout gesneden? Een echte natuurvriend? Een boswachter in spe? Kruip dan in de huid van de boswachter.

Tijdens een wandeling met een gids van Staatsbosbeheer leer je de natuur van het Haagse bos, Bieslandse Bos of Bentwoud ontdekken. Maak kennis met de werkzaamheden van de boswachter en help hem of haar zo een handje!

De excursie kun je online boeken voor een kinderfeestje of voor een familie of schoolklas. Doe dit minimaal 2 weken van tevoren. Vanaf 7 jaar. Minimaal 6 deelnemers.

Boeken kan nu via de staatsbosbeheer website afhankelijk van het door jouw gewenste gebied. Bij terugkomst krijg je het diploma van de Boswachter Academie.

Op de website van Staatsbosbeheer vind alle info, klik door via de roze button. Hier zie je per gebied hoe je je kunt aanmelden.

Tip: Er is een superleuk kabouterpad in het Bentwoud!

Staatsbosbeheer Zuid Holland


Openingstijden klik door naar de website Prijs Prijs: € 5 per kind (kinderfeestje) of € 50 per klas (maximaal 30 kinderen) Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!