Speelotheek WijchenTerug naar het overzicht

De grootste speelgoedkast van de regio staat bij speelOtheek Wijchen, volop speelgoed voor jong en oud.
Al het speelgoed van speelOtheek Wijchen is te leen: van zintuigelijk speelgoed voor de allerkleinsten tot gezelschapsspellen voor grote kinderen en volwassenen, van Playmobil en Duplo tot skelters en glijbanen. Voor iedere leeftijdsfase is er genoeg keuze.

Ook vind je bij de speelOtheek leuke en leerzame themadozen met speelgoed over piraten, letters, prinsessen en nog veel meer. Maar speelOtheek Wijchen is meer dan alleen een speelgoeduitleen. Het is ook een plek om te spelen, andere ouders te ontmoeten en een leuke club om vrijwilligerswerk te doen.

Speelotheek Wijchen wil door het uitlenen van goed en verantwoord speelgoed een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van je kind. Kinderen kunnen in de Speelotheek spelen, rondkijken en op hun gemak een keuze maken. Iedereen, ongeacht hun leeftijd, heeft regelmatig iets nodig waarmee ze creatief, constructief, cognitief, sociaal en motorisch bezig kunnen zijn. De speelOtheek heeft een ruim aanbod speelgoed binnen deze ontwikkelingsgebieden, zodat er voor iedereen iets aantrekkelijks te vinden is.

Lid worden? Er zijn verschillende mogelijkheden: jaarabonnement, spellenabonnement, strippenkaart etc. Leuk om kennis te maken met de speelOtheek of cadeau te geven.

Klik voor meer informatie over de speelOtheek en de diverse mogelijkheden om lid te worden via de roze button door naar de site!

Kijk ook eens in onze Eropuit rubriek voor leuke uitstapjes met kinderen!

Speelotheek Wijchen

Woeziksestraat 18
6604 CM Wijchen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor tarieven door naar de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke december tips

Leuke december tips

Het feest van Sinterklaas is gevierd en de kerstvakantie ligt in het vooruitzicht. Maar voor het zover is, zijn er nog leuke december-uitjes. Psst...in week 51 verschijnt onze digitale kerstvakantie special met de leukste kerstvakantietips!

December eropuit tips