Coaching voor ouder en kindTerug naar het overzicht

Gezins- en kindercoaching bij Coachpratijk Binnenstebuiten in Nijmegen-Noord
Coachpraktijk Binnenstebuiten in Nijmegen-Noord is er voor kinderen die op emotioneel gebied niet lekker in hun vel zitten en voor ouders die problemen ervaren in de opvoeding of in de omgang met het gedrag van hun kind. Het kan ook zijn dat je gezin uit balans is of je je als ouder “opgebrand” voelt.

Coach Femke Bouwmeister helpt ouders en kinderen om de onderlinge band te versterken. Dat ouders weer positief, met vertrouwen en kracht het gedrag van hun kind begrijpen en kunnen begeleiden. Dat zij weer de balans vinden in zichzelf en het gezin. En dat kinderen weer lachen, genieten en vol vertrouwen de wereld in stappen.

Herken je dit bij je kind?
Faalangst, verlatingsangst, boosheid/agressie, moeite met tonen van emoties, gepest worden, gevoeligheid, geen of weinig zelfvertrouwen of moeite met grenzen stellen.

Herken je dit bij jezelf?
-problemen in de omgang met het gedrag van je kind
-vragen hebben over de opvoeding
-de sfeer in huis positiever willen en een betere samenwerking met je kinderen
-“opgebrand” voelen en willen leren om keuzes te kunnen maken waardoor je weer in balans komt

De begeleiding is kortdurend en oplossingsgericht waarbij jullie op zoek gaan naar ieders eigen kracht, kwaliteiten en vaardigheden die kind en ouder kunnen inzetten om samen naar de gewenste situatie toe werken. De coaching kan zowel in de praktijk als bij je thuis plaatsvinden.

Klik voor meer informatie over Binnenstebuiten via de roze button door naar de site.

Kijk ook eens in onze rubriek clubjes voor de leukste sport- en creatieve clubjes voor je kind!

Coachpraktijk Binnenstebuiten

Kruidenstraat 111
6515 HP Nijmegen
Openingstijden Klik voor meer info op de roze button. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

De voorjaarsvakantie is dan wel voorbij, maar er zijn zoveel leuke uitjes die je ook op een vrije middag of in het weekend met de kids kunt doen. Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog meer uitjes. Volop keuze!

Naar de eropuit tips