icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

MuziekTherapieTerug naar het overzicht

Bij MuziekDorp krijg je MuziekTherapie: vorm van creatieve therapie met de kracht van muziek!
In het pand op de Snelliusstraat 4 te Wijchen worden MuziekLessen gegeven maar ook MuziekTherapie en kunnen de allerkleinsten terecht om SpelenderWijs met muziek in aanraking te komen.

MuziekTherapie
De ervaringsgerichte therapie richt zich op mensen met diverse psychische stoornissen en problemen als ADHD, faalangst, traumaverwerking, autisme en meer. Door middel van muzikale werkvormen worden de problemen inzichtelijk gemaakt en zal er, onder begeleiding van de therapeut, gewerkt worden aan verandering, stabilisatie of acceptatie van het probleem.

De therapie kan zowel individueel als in groepsverband aangeboden worden. Ook kunnen ouders met (jonge) kinderen samen deelnemen aan de therapie, wanneer het bijvoorbeeld gaat om een verstoorde ouder-kind relatie.

De sessies vinden (meestal) wekelijks op een vast tijdstip plaats. Iedere 8 weken vindt er een evaluatiegesprek plaats, waarin we terugkijken op de afgelopen periode. Klik door op de roze button naar de website en kom erachter of deze vorm van therapie geschikt is voor jouw kind!

MuziekDorp

Snelliusstraat 4
6604 BZ Wijchen
Prijs Afhankelijk van vergoeding zorgverzekeraar Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!