icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
Leukste kinderuitjes in de Kop van NH!
Uitagenda

Leukste kinderuitjes in de Kop van NH!

LOCKDOWN - Helaas moet alles dicht tot 31 maart 2021i, maar we inspireren je graag met onze thuistips! Kijk ook even bij onze Blogs, daar vind je heel veel thuistips!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 38 resultaten
Pagina: 12
totaal 38 resultaten
Pagina: 12

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Kop van Noord-Holland!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Kop van Noord-Holland: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)