• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Uitjes & tips in Noord-Holland
Uitagenda

Uitjes & tips in Noord-Holland

Onze Uitagenda staat bomvol toffe activiteiten die je in de lente op een specifieke dag kunt doen met kinderen. Check onze favoriete kinderuitjes, gezinsuitjes, weekendtips, naar buiten tips, zomer uitjes, zomervakantie uitjes en weekenduitjes!

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in de Kop van Noord-Holland, check hiervoor de Eropuit-tips!

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 411 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 411 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Kop van Noord-Holland!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Kop van Noord-Holland: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)