Speelparadijs in UitgeestTerug naar het overzicht

Met een unieke glijbaan, Luna loop, escape room en racebaan is dit een hele gave Monkey Town!
Monkey Town Uitgeest is écht een hele bijzondere Monkey Town. Met een Jungle Kids escape room, Luna-Loop (over de kop), Grand Prix (racebaan speciaal voor kinderfeestjes) en meer is dit echt een hele leuke!

Een uniek speelparadijs op korte afstand van Beverwijk en Alkmaar. Monkey Town Uitgeest is het heel veelzijdig speelparadijs met de te gekke modelracebaan Monkey Town Grand Prix, de spannende Luna-Loop en de uitdagende Jungle Kids Escape Room. Ook ideaal voor feestjes! Uiteraard hebben ouders gratis toegang en is parkeren volledig gratis.

Met gezellige zitjes voor de ouders in het midden van de ruimte heb je mooi overzicht. Uiteraard gratis wifi!

Peuterochtend
Voor kinderen t/m 3 jaar die op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 5,00. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom en de kleintjes mogen vanzelfsprekend ook na 11:30 uur blijven spelen. Tijdens schoolvakanties en feestdagen vervalt het peutertarief en geldt het normale tarief. 

Klik even door via de websitebutton voor meer info.

Monkey Town Uitgeest

Molenwerf 20
1911 DB Uitgeest
Openingstijden zie website Prijs € 8,00 voor kinderen (1 t/m 17 jaar), ouders/begeleiders zijn gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zuiderzeemuseum is open!

Zuiderzeemuseum is open!

Het buitenmuseum is open en de kinderen kunnen op avontuur langs de nieuwe tentoonstelling Must See!

Meer info!