Actieve outdoor verjaardagsfeestjes in Kop van Noord-Holland
Actieve feestjes buiten

Actieve outdoor verjaardagsfeestjes in Kop van Noord-Holland

Leuke actieve en sportieve kinderfeestjes in de buitenlucht! Bekijk alle outdoor verjaardagsfeestjes in Kop van Noord-Holland.

Survivalfeestjes, klimfeestjes, paintballen, skaten, mountainbiken en meer stoere feestjes.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 54 resultaten
Pagina: 12
totaal 54 resultaten
Pagina: 12

Actieve buiten feestjes in de regio Kop van Noord-Holland

Zoek je een sportief outdoor verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter in en om Alkmaar, Hoorn en Den Helder? Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle leuke buiten feestjes die lekker actief zijn.

Stoere buiten verjaardagspartijtjes in en om Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Extra stoer zijn feestjes waar je gaat paintballen, lasergamen in een outdoor arena, een survivalfeestje, een mountainbikefeestje in een mountainbike park, een klimfeestje in een klimpark. In en om [3 regionamen] zijn er heel veel stoere outdoor kinderfeestjes!

Feestjes leuk voor alle leeftijden, jongens en meisjes

Gegarandeerd plezier op de verjaardag van je kind: een kinderfeestje of partijtje in de speeltuin, een midgetgolffeestje op een midgetgolfbaan, een voetgolf feestje, een voetbalfeestje, bubbelbal of bubbelvoetbal op een buitenveld, skifeestjes op een outdoor skibaan.

Watersportfeestje in en om Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Kies dan uit de volgende verjaardagsfeestjes in en om Alkmaar, Hoorn en Den Helder: op een waterbaan leren waterskiën of wakeboarden op je feestje, zwemfeestjes in een buiten zwembad, beachparty, samen varen of kanoën, een surffeestje, supfeestje (suppen) of zeilfeestje. Wat een leuke kinderpartijtjes voor je kind!

De leukste actieve en sportieve feestjes buiten in en om Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder vind je op Kidsproof.nl!