Leukste kinderuitjes in de Kop van NH!

Leukste kinderuitjes in de Kop van NH!

Onze Uitagenda staat vól met leuke activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen. Kies je favoriete gezinsuitje, kinderuitje, weekenduitje of weekendtip.

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in en om Alkmaar, Hoorn en Den Helder, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips!
CHECK VOORAF of de activiteit doorgaat i.v.m. het coronavirus.

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 85 resultaten
Pagina: 123
totaal 85 resultaten
Pagina: 123

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Kop van Noord-Holland!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Kop van Noord-Holland: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Zuid-Scharwoude, Hoorn, Zaandam, Purmerend, Schagen en Den Helder!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)