• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kinderboerderijen & dierenparken in Twente
Kinderboerderij & dieren

Kinderboerderijen & dierenparken in Twente

In Twente zijn er volop leuke uitjes voor dierenvriendjes. Geitjes aaien op de kinderboerderij, helpen bij de boer of wilde dieren spotten in de dierentuin.

Bekijk hier alle dierenuitjes voor kinderen in Twente!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 36 resultaten
Pagina: 12
totaal 36 resultaten
Pagina: 12

Naar de kinderboerderij in Twente

In Twente zijn er heel veel leuke dierenuitjes voor kinderen. Met je kind naar een kinderboerderij is altijd leuk. Op Kidsproof.nl vind je alle leuke kinderboerderijen in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden.

Op bezoek bij de boer de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

Ook zijn er veel boerderijen waar ze kunnen spelen en dieren aaien of knuffelen: de stadsboerderij, een ijsboerderij, een speelboerderij, een melkvee boerderij, een kaasboerderij, er zijn zoveel leuke bezoekjes aan de boer mogelijk in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden.

Dierentuinen en dierenparken in Twente

Naast de dierentuin zijn er ook veel kleinere dierenuitjes voor kinderen: een dierenpark, een vlindertuin, een geitenboerderij, een alpaca boerderij, een ezelboerderij, ezelwandelingen, een huifkartocht, een zeehondencreche of zeehondenopvang, het asiel. Allemaal leuke uitstapjes voor kinderen die gek zijn op dieren!