icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters
icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters

Museum Speelklok geopend!Terug naar het overzicht

vrijdag 11 juni 2021
In Museum Speelklok zijn weer prachtige klanken te horen. Laat je verwonderen!
Op zoek naar een leuke culturele activiteit? Kom dan naar Museum Speelklok in hartje Utrecht! Stap in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten in alle soorten en maten en laat je verrassen door de vrolijke muziek die vanuit alle hoeken van het museum klinkt.

Er valt ontzettend veel te zien en te horen in het museum! Ga mee met de Muzikale Tour en hoor de instrumenten live spelen, doe zelf ontdekkingen in de Museum Expeditie of bezoek de Koninklijke Kamer en strijk neer in het muzikale Museumcafé.

Tentoonstelling Straatbeeld
Naast de vaste collectie kun je nu ook genieten van de tentoonstelling Straatbeeld waarin een enorme verscheidenheid aan orgelbeelden is te zien. Paradeer met hofdansers uit de pruikentijd, spannend geklede ‘cheerleaders’ en exotisch geklede heren op de catwalk, dans met ze op de dansvloer en wandel samen, al muziek makend, door de straten van toen en nu.

Klik op de roze button om je ticket te reserveren en voor meer info!

Museum Speelklok

Steenweg 6
3511 JP Utrecht
Openingstijden Iedere dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De bieb is buiten

De bieb is buiten

Bibliotheek Utrecht komt naar je toe deze zomer met de mooiste verhalen! De biebfiets toert rond door Utrecht en strijkt neer in parken, speeltuinen en pleinen.

Waar komen jullie luisteren?

Bekijk het programma