Allerleukste kinderuitjes in en om Utrecht
Uitagenda

Allerleukste kinderuitjes in en om Utrecht

Onze Uitagenda staat bomvol toffe activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen met kinderen. Check onze favoriete kinderuitjes, herfstvakantie-tips, gezinsuitjes, herfstuitjes, weekendtips, herfstvakantie-activiteiten, en weekenduitjes!

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Utrecht, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 305 resultaten
totaal 305 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Utrecht!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Utrecht: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Op Kidsproof Utrecht vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)