Stadsgehoorzaal KampenTerug naar het overzicht

De Stadsgehoorzaal Kampen ademt geschiedenis vanuit alle kieren, hoeken en krochten van het gebouw.
Als je plaatsneemt in de rode pluche stoelen onder de beeldschone kroonluchter in de grote zaal, waant je, je in een tijdloos theaterlandschap. Hier zat men ook aan het eind van de 19e eeuw, toen de Stadsgehoorzaal haar deuren opende.

Gedurende 125 jaar veranderde er veel in het theater, maar één plek bleef hetzelfde: de grote zaal. Je wordt omringd door de historie. Maar niet alleen op de fraaie grote zaal. Ze hebben meer te bieden. Veel meer.

In de laatste jaren heeft het hele pand, van de nok tot de kelder, een enorme opknapbeurt gekregen. Alle ruimtes zijn gerenoveerd en volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. Er zijn drie prachtige foyers met elk hun eigen karakter, de kleedkamers behoren tot de mooiste van Nederland. Nieuwsgierig naar de jeugdvoorstellingen? Klik op de "roze" button of houdt onze uitagenda goed in de gaten!

Tip! Voor alle kleine bijzondere verhalen kan je bij de Stadsgehoorzaal terecht voor een rondleiding!

Stadsgehoorzaal Kampen

Burgwal 84
8261 ES Kampen
Openingstijden De kassa is geopend op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur en één uur voor aanvang van voorstellingen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!