• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Children of the WaterTerug naar het overzicht

Zwemles in Amsterdam zonder wachtlijst, al vanaf 2 jaar! En Self Rescue Cursus vanaf kruipleeftijd

Veilige, blije zelfverzekerde zwemmers!

Geniet samen met je kind van vrijheid, plezier en rust als je in of bij het water bent. Met de Self Rescue cursus van Children of the Water leren baby's en jonge kinderen vanaf kruipleeftijd, middels privéles, in 10 dagen zichzelf te redden, mochten ze onverwacht in het water vallen.

Samen met je kind ga je tijdens de cursus op reis van de eerste overlevingstechnieken naar echt zwemmen. Afhankelijk van de leeftijd en ervaring van je kind, kan je op elk onderdeel van het traject instappen, of een specifieke cursus kiezen die het beste past.
Na de eerste Self Rescue cursus adviseren ze om door te gaan met de vervolg cursussen. Hierna kan je kind echt zwemmen.

Alle cursussen duren 10 dagen en zijn 1 op 1 met een instructeur. Informeer naar de mogelijkheden om binnen korte termijn te kunnen starten. De zwemcursus wordt gegeven in het afgesloten zeer rustige therapeutische bad van Sportplaza Mercator, aan de Jan van Galenstraat 315 te Amsterdam, zodat er alle tijd en aandacht is voor ouder en kind.

Aanmelden kan per mail of telefonisch, zie het informatieblok op deze pagina voor deze gegevens. Voor meer informatie klik je op de roze button.

Children of the Water

Jan van Galenstraat 315
1056CB Amsterdam
Openingstijden Neem contact op voor data en tijden. Prijs Check de website voor het actuele tarief van de cursus. Dit kan via de roze website button op deze pagina. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen