Children of the WaterTerug naar het overzicht

Zwemles in Amsterdam zonder wachtlijst, al vanaf 2 jaar! En Self Rescue Cursus vanaf kruipleeftijd
Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren babies en jonge kinderen vanaf kruipleeftijd t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. En zichtzelf te redden, mochten ze onverhoopt in het water vallen. Dit binnen 10 dagen en zonder drijfmiddelen.

Hierna leren de kindjes ook echt zwemmen! Alle cursussen zijn 10 aaneengesloten dagen, en 1 op 1 met een instructeur. Investeer nu in het zwemmen! Zo kan ook jouw kindje, zonder wachtlijsten, vol zelfvertrouwen en plezier, samen met jou, in en bij het water zijn.

Zwemles in Amsterdam zonder wachtlijst 2+

Children of the Water biedt ook Fast Track zwemcursussen aan, zonder wachtlijst. Dit zijn 1 op 1 lessen, zonder drijfmiddelen. Kindjes leren eerst de veiligheidsvaardigheden in het water en vervolgens de verschillende zwemslagen. Het niveau dat in 10 dagen bereikt wordt, is leeftijdsafhankelijk. Start; al vanaf 2 jaar!

De zwemcursus wordt gegeven in het afgesloten zeer rustige therapeutische bad van Sportplaza Mercator, aan de Jan van Galenstraat 315 te Amsterdam, zodat er alle tijd en aandacht is voor ouder en kind.Aanmelden kan per mail of telefonisch, zie het informatieblok op deze pagina voor deze gegevens.

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Children of the Water

Jan van Galenstraat 315
1056CB Amsterdam
Openingstijden Neem contact op voor data en tijden. Prijs Check de website voor het actuele tarief van de cursus. Dit kan via de roze website button op deze pagina. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De agenda van Sinterklaas in Amsterdam

De agenda van Sinterklaas in Amsterdam

De Sint is zo lief om elk jaar weer zijn agenda met ons te delen. Zo weten wij wanneer hij waar is. En natuurlijk vroeg hij ons zijn agenda met jullie te delen, dus bij deze!

De agenda van Sinterklaas